+36 30 113 8484 norajkay@gmail.com

Rólam

 

Ajkay Nóra vagyok. Dunaújvárosban élek és dolgozom. Sok éven át a vendéglátásban tevékenykedtem, ami mind szellemileg, mind fizikailag kimerített. Az állandó éjszakázás, a non-stop üzemmód és a helytelen táplálkozás komoly egészségügyi problémákhoz vezetett. Egyre kevésbé éreztem jól magam a bőrömben. Nőgyógyászati problémák majd műtétek következtek. Fiatal korom ellenére vágytam a családalapításra, azonban a gyermekáldás elkerült. Egy változás következett, ami arra sarkalt változtassak életmódomon, és csendesítsem le „zajos”életemet.

2015-ben hallottam először és találtam rá a tornára. Annyira fellelkesültem, hogy úgy éreztem, ez az amivel foglalkozni szeretnék. Egyre többet tudtam meg a módszerről és annak áldásos hatásáról. Az oktatói képzés előfeltételeit sikeresen teljesítve, újultan, energikusan vetettem bele magamat a munkába. Elhatároztam, hogy átadom mind azt amit én megtanultam. Egy olyan összetartó, csodálatos légkörbe kerültem, ahol örömmel láttam, hogy mennyi elhivatott ember szeretne segíteni a különböző hormonális problémákkal küzdő pároknak, hölgyeknek, uraknak. Az oktatói képzés végére nyilvánvalóvá vált, hogy a módszer csodálatos erővel bír. Testi és lelki „sebeim”egytől-egyig begyógyultak melyek környezetem számára is láthatóvá váltak.

Óráimon törekszem a kellemes légkör megteremtésére, hogy te is megtaláld a tornában azt a szépséget, amit én látok benne. Azzal, hogy ide ellátogattál, megtetted az első lépést a boldogabb, sikeresebb egészségesebb életért. Engedd meg, hogy ebben az utazásban veled tartsak és segítsek neked, hogy elérd mind azt, amire oly rég óta vágytál.

Sok szeretettel várlak az óráimra!

 

> VISSZA A FŐOLDALRA

© 2023. Minden jog fenntartva | Avivaujvaros.hu | Adatvédelem